Andre overnatningsmuligheder

 

Hyggelige kroophold hvis man har lyst til at prøve noget andet end et bed and breakfast, så er en kroophold værd at anbefale. Denne side har flere forskellige kroophold at vælge imellem og til ganske fornuftige priser.

Legeland med mere kan man opleve ved et ophold i Jesperhus. Udover den flotte blomsterpark med tilhørende legeland både ude og inde, biograf i 4D og underholdning er der også et badeland til de vandglade feriegæster, book en samlet overnatningspakke og få det hele med.

Lej et sommerhus hvor der er plads til både familie og venner. Denne side henviser til to luksuspoolhuse på henholdvis Nordfyn og Als i syddanmark. Her alle aktiviteter samlet et sted og stadig med god plads til mange mennesker.

Overnat på Samsø og oplev livet på denne ø. Samsø mange seværdigheder, at byde på. Hvis man har mulighed for, at medbringe sin cykel til øen, så kan Samsø anbefales på to hjul.

Hvis man aldrig har været til en festival før, så er der god information at hente på denne hjemmeside. Hjemmesiden giver et overbliv over nogle af de mange forskellige festival som kan opleves i løbet af den danske sommer. Prøv at tage børnene med til Langelandsfestival, her er udover musikken blandt andet et børneland på størrelsen med ca. fire fodboldbaner.

Udlandsferie så kan denne hjemmeside være et besøg værd. Siden er på tysk man kan oversættes. Oplev et ferieland kun 60 km sydøst fra Hamburg. Stedet hedder Park Bispinger heide og her kan børn og barnlige sjæle hygge sig og prøve sjove aktiviteter.