Bed and Breakfast i Glyngøre 

 

 

B&B Glyngøre

På Skovbakken 10 i Glyngøre findes dette bed and breakfast. Stor kælderlejlighed til 4 eller 5 personer med egen indgang. Der er to værelser, køkken, bad og toilet samt terrasse til fri afbenyttelse. Værelserne har TV og radio samt trådløst internet. Køkkenet har både køleskab og ovn og er ellers udstyret med kaffemaskine, elkedel og kogeplader. Efter aftale kan fryser og vaskemaskine benyttes.

 

  

 

Der er gratis parkering når man overnatter på stedets bed and breakfast. Fra huset er der kun 200 meters gang til stranden.

For leje af et bed and breakfast værelse eller hele lejligheden ring på: 28 47 25 45 eller 97 73 27 99. Tjek også hjemmesiden: http://www.123hjemmeside.dk/karenmargrethes/12555047

 

Samme ejer udlejer også Bed and Breakfast i landsbyen Durup i Salling, ca. 19 km. fra Skive. Stedet har fem værelser, der er fælles toilet og bad. I opholdstuen er der TV og radio. Der er også adgang til trådløst internet. Køkkenet er udstyret med køleskab, kaffemaskine, elkedel, kogeplader og ovn. Sengelinned og håndklæder er med i prisen.